Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och ädelostfylld squash

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Squash, bacon, pecorino och ädelost blir jättegott tillsammans och dessutom mycket snyggt när man serverar i det urgröpta skalet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Dela squashen i halvor på längden. Gröp ur det mesta av köttet med en vanlig sked. Skär squashköttet i bitar. Hacka löken och skär baconet i bitar. Stek squash, lök och bacon i omgångar i en stekpanna. Lägg det stekta i en bunke allteftersom du stekt det. Salta.
  3. Smula brödet och riv pecorino grovt på ett rivjärn. Smula ädelosten. Blanda ner brödsmulor, pecorino, ädelost och hackad bladpersilja. Eventuellt behövs det lite salt.
  4. Fyll de urgröpta squashskalen med blandningen. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. Garnera med örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.