Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och basilikaknyten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott sätt att tillaga schnitzel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut köttet plant och banka det lite lätt med handen. Salta och peppra. Hacka basilikabladen grovt. Blanda basilika, färskost och pesto. Fördela blandningen på köttet och rulla ihop. Linda bacon runt rulladerna och fäst med tandpetare. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn rulladerna. Lyft över dem i en ugnssäker form.
  2. Skär tomaterna i klyftor eller halvor och vänd dem hastigt i den heta oljan. Lägg dem runt rulladerna i formen. Häll matlagningsgrädden över rulladerna. Tillaga mitt i ugnen i 200 grader i cirka 25-30 minuter.
  3. Servera nykokt pasta till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.