Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och färsfyllda paprikor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnorna. Förväll paprikorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt dem rinna av och ställ dem i en ugnsform. Fräs bacon, färs och lök i fettet. Smaka av med salt och kryddor.
  3. Fyll paprikorna med färsblandningen. Strö osten över. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 minuter. Servera med tillbehören.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mayapaya 9 augusti 2009

    Jätte gott blev det, jag kommer att göra detta fler ggr.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.