Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och kräftsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera rätten med ett glas vitt och fredagsmiddagen är i hamn!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Låt kräftstjärtarna rinna av. Ansa tomaterna. Ansa och halvera champinjonerna. Kärna ur och strimla chilin. Hacka persiljan.
  2. Fräs tomater och svamp i smör ca 3 minuter. Tillsätt vinäger och honung och fräs ytterligare 1 minut. Blanda ner chili, persilja och spenat och häll över grädden. Smula i buljongtärningen och låt puttra ca 5 minuter.
  3. Vänd i bacon, kräftstjärtar och parmesan. Smaka av med salt och peppar. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. Blanda redningen i såsen och koka upp.
  4. Servera såsen till nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.