Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och ostkorv

 
Skriv ut

En vanlig traditionell korv i ugn toppad med bacon. Det är svårt att ange någon mängd i receptet eftersom allt hänger på hur stor falukorvsbit du har.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva falukorven men inte helt igenom. Ha i en klick senap och en ostskiva mellan varje korvskiva. Lägg baconskivor uppe på korven. Stek i 175° varm ugn i ca 20 minuter eller tills baconet ser knaprigt ut.
  2. Servera med potatismos, gärna hemlagat.
  3. Fler av mina recept hittar du på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.