Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och purjolökspasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

=)

Ingredienser

Instruktioner

1. Bryn baconen. Strimla purjolöken (hur mycket man vill ha) och bryn den tillsammans med baconen. 2. När det har fått en fin färg, häll i creme fraichen. 3. Till slut så kryddas med svartpeppar (grov malen). 4. Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • thorning 14 juli 2010

    Sååå gott och enklare kan det ju knappast bli. Jag blandade såsen med pastan och serverade ett gott bröd till. Jag ställde också fram pepparkvarnen utifall någon ville ha lite extra peppar. En klockren femma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.