Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och senapsfylld skinkschnitzel

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka eventuellt ut köttet till tunna skivor. Krydda dem med svartpeppar. Bred över senap. Dela baconskivorna och lägg en halv skiva på varje köttskiva. Strö över hackad persilja.
  2. Rulla samman köttskivorna och fäst dem tandpetare. Stek rullarna gyllene runt om i lite matfett. Sänk värmen lite och tillsätt vatten. Låt rullarna eftersteka några minuter tills köttet är genomstekt.
  3. Ansa och skiva svampen. Halvera tomaterna. Fräs svampen i lite matfett tills vätskan har kokat in. Tillsätt tomaterna och låt dem fräsa med en stund.
  4. Strö över mjöl och rör om. Späd med steksky och grädde i omgångar. Låt såsen småputtra några minuter. Smaka av med salt och peppar. Lägg ner köttrullarna i såsen och låt allt bli genomvarmt.
  5. Bjud potatis och sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lovis 12 mars 2008

    Smakade mycket gott !!! MVH Lovis

  • Christina56 4 december 2008

    Hela familjen åt med glädje!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.