Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon Lasagne

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och lätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och hacka löken. Strimla baconet. Fräs lök och bacon i en panna. Häll på tomatkross och smula i buljong. Låt såsen koka några minuter.
  3. Varva tomatsås, ostsås och lasangeplattor i en smord ugnssäker form. Strö över osten.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 min. Bacon kan bytas ut mot 200 g rökt skinka.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Niiranen 22 januari 2008

    Helt underbart god lasagne. Gick snabbt att tillaga också.

  • Sandra-Louise 19 maj 2008

    Denna ska jag helt klar tillaga.. jag är ett fan av lasagne kan jag säga. det är så gott.

  • sweedeinla 4 februari 2009

    OK, det låter bus gott, men kan du kanske förklara vad kelda ost sås är så jag kan hitta något liknande här i Los Angeles? :D

  • Hankan 10 februari 2011

    Det var gott som väntat, lasagne är en favorit =) Tack!

  • Bappi 20 december 2011

    Jag hade: 2 pkt bacon Nästan 1 pkt passerade tomater (spädde ut det med lite vatten också) 5 dl bechamelsås Västerbottensost Plus de andra sakerna som ingick i recept. Suveränt gott och full pott/ kram Ps Har gjort ett likvärdigt recept för några veckor sedan och visste därför att detta var gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.