Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconbiffar med fetaost

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Dessa biffar blev en succé när vi började laga dem här hemma. Så testa dem, man kan byta ut fetaosten till tex mozzarella ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda mjölk och ströbröd och låt svälla några minuter. Hacka under tiden löken och blanda sedan i lök, salt, peppar och ägget i blandningen.
  2. Tillsätt färsen och blanda ordentligt. Stek gärna lite av färsen (om du inte smakar på den när den är rå, vilket jag alltid gör) för att kolla om det behövs mer salt eller peppar.
  3. Forma biffar och vira en bacon skiva runt kanten av biffen.
  4. Hur många biffar det blir beror på hur många skivor bacon det är i paketet. I mitt paket var det 9 skivor och det blev således 9 biffar med bacon, resten gjorde jag vanliga biffar av.
  5. I tre av bacon biffarna “gömde” jag delade fetaost tärningar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.