Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconfylld äggakaka

 
Skriv ut

Ett recept jag haft i min receptsamling länge,men som jag inte testat förrän nu. Helt ok och kommer att serveras fler gånger hemma hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

Skär baconet i bitar och fräs det i en stekpanna. Låt det rinna av på hushållspapper. Vispa ihop mjöl, salt och hälften av mjölken. Tillsätt sedan resten av mjölken, äggen och bacongräset. Grädda äggakakan i en stekpanna på ganska svag värme. När smeten stelnat vänd den med hjälp av en tallrik och grädda den andra sidan. Servera med en sallad eller lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.