Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconinlindad fläskfilé med halloumifyllning

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda fläskfilén och bryn den hel i stekpanna. Ta upp och låt den svalna.
  2. Skär en skåra längs med filén och fyll med halloumiost skuren i skivor. Linda baconet runt filen, lägg den i en ugnsfast form och stek i ugnen 200º ca 25 minuter eller tills den är klar. Häll på grädden mot slutet.
  3. Servera gärna med potatispuré och sallad.
  4. Allternativ: Gör på samma sätt, men i stället för att lägga i ugnsform, kan man grilla filén.
  5. Ugnsbakade grönsaker och potatis är gott till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • emelie07 12 juni 2009

    Blir lika god att lägga på grillen!

  • mumsan 7 november 2013

    Mumsigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.