Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconinlindad fläskfile med rosépepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är ett av mina favoritrecept som jag fått av min fd svägerska som gillar att laga mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén, skär ett snitt och lägg i pressad vitlök. Linda baconet runt om. Grilla den hel på grillen. (Alternativt skiva fläskfilen, linda varje skiva med bacon och stek på stekjärnet. )
  2. Koka upp 5 dl vatten och lägg i två buljongtärningar. Häll i crème fraichen. Stöt rosepepparn i mortel och häll i såsen. Red med maizena.
  3. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.