Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconinlindad kycklingfilée med fyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna med peppar & grillkrydda, stek dem sedan på svag värme. Skär därefter ett snitt i varje filé.
  2. Fyllningen: Hacka svampen i småbitar och blanda tillsammans med crème fraichen. Fyll sen kycklingen med blandningen och linda två baconbitar runt.
  3. Skala lökarna och lägg dem i en ugnsform tillsammans med kycklingen. Gratinera 20 minuter på 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.