Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconinlindade äppelklyftor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äpplen med massa sötma och syra och dessutom salt, knaprigt bacon till det vilken slående kombination! Prova gärna med päron om du vill ha lite variation.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur äpplena och skär dem i klyftor. Peppra klyftorna och salta försiktigt. Skär baconskivorna på mitten. Täck varje klyfta med bacon och fäst baconskivan med en tandpetare.
  2. Grilla baconknytena över het glöd i 5–10 minuter eller tills baconet fått fin grillyta runtomkring. Servera genast, antingen som tilltugg till fördrinken eller som tillbehör på grillbuffén.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.