X

Baconklädda färsrulader

En lite annorlunda köttfärsrätt som påminner lite om biff lindström eller parisare. Servera den med grönt potatismos som du gör på potatis och broccoli.

Betyg (15 röster)
Antal personer
4 st
Baconklädda färsrulader

Gör så här

Blanda ströbröd och potatismjöl med vattnet, rör om så att det inte klumpar sig.
Blanda färsen med ägg och kryddor, tillsätt det blötta ströbrödet och rör om väl, låt vila en stund.
Blanda de hackade rödbetorna, gurkan, löken och kaprisen i en skål.
Dela upp färsen i 8 lika stora bollar. Platta ut dem till avlånga fyrkanter knappt 1 cm tjocka. Lägg en matsked av hacket på varje fyrkant och rulla försiktigt ihop till en rulad. Linda en baconskiva runt om och fäst med tandpetare.
Stek sakta i smör eller margarin till gyllenbrun färg. Låt eftersteka i 200 grader varm ugn ca 10-15 minuter.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Blandfärs, Ägg, Ströbröd, Potatismjöl, Salt, Grovmalen svartpeppar, Vatten, Piffi allkrydda, Bacon, Gul lök, Inlagda rödbetor, Saltgurka, Kapris, Smör eller margarin
Visningar:
2743
Sparat:
163

LIKNANDE RECEPT

Fina färsrulade
över 2 månader
Köttfärsrulader
av UllaC
över 2 månader
Köttfärsrulader
över 2 månader
Kalvfärsrulader
av barb
över 2 månader
Kokta färsrulad
av barb
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.