Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindade dadlar fyllda med ädelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det söta fruktiga smaken av dadeln blandar sig utmärkt med ädelostens mjukhet och baconens krispighet och sälta. Älskat av alla som provar det. Syndigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär ett snitt i varje dadel och öppna dem lite, lägg ner en bit ädelost och stäng igen(Blir det ädelost över äter du upp den när ingen ser!!). Dela baconskivorna i hälften igen(fast denna gången på längden) och snurra runt dadlarna. Fäst med en tandpetare. Ställ in i ugnen och tillaga i 10-20 minuter. Ta ut när baconen har fått fin färg. Ätes varma eller ljumna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 18 augusti 2009

    Jag har blivit bjuden på daddlar inlindade i bacon och de var stekta på spisen. De var kanon så jag måste testa det här.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.