Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blanda fläskfilé, lövbiff, wienerkorvar, paprika, lök, purjolök och bacon på grillspett. Marinera, grilla, ät och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förväll purjolök och smålök ca 5 minuter i lätt saltat vatten. Låt rinna av.
  2. Trä upp gul paprika, korv, röd paprika, fläskfilé, lök, lövbiff, baconlindad purjolök, röd paprika, fläskfilé, gul paprika och tomat på spetten.
  3. Blanda marinaden och pensla spetten på båda sidor. Låt dem ligga minst en halv timme. Pensla igen och grilla spetten ca 4 minuter på var sida. Det går också fint att steka dem i ugnen, i knappt 250º ca 8-10 minuter.
  4. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • soulbrother 27 augusti 2010

    Mycket gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.