Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad färsjärpe

 
  • Serverar: 5-10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En något jobbig tillagning men ack så gott att grilla på sommaren. Receptet räcker till ca 8-10 personer då man grillar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka svampen i små bitar och plana samman med färsen.
  2. Dela vitlöken i klyftor och skala dessa. Skär bort ändarna på klyftorna om dom är hårda. Skär alla klyftor i små bitar och blanda i dom i färsen.
  3. Blanda färsen, äggen, persiljan, champinjonerna, ströbrödet och mjölken ca 20 minuter i en hushållsassistent eller liknande.
  4. När smeten fått en fast konsistens gör man små järpar av smeten. Järparna ska vara så små att man kan linda 1 bacon runt och täcka dom helt.
  5. Grillas ca 4-5 minuter på utegrillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.