Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Lättlagat fläskefilérecept, men lite lite sting i...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader Rensa fläskfilén och skär den i 2 cm tjocka skivor. Skär baconskivorna på längen och linda en längd runt varje fläskfiléskiva.
  2. Smöra en ugnsäker form och lägg de baconlindande filébitarna i formen. Strö över kryddorna.
  3. Sätt in formen i ugnen i 30 min. Tag sen ut formen och häll på grädden. Låt sen formen stå i ugnen i 10 minuter till. Servera med kokt ris eller klyftisar och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.