Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favorit!!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Putsa filén ren. Skär en djup skåra i köttet på längden. Rör ihop smör, senap,persilja-valfri mängd, vitlök. Smaka av med kryddorna. Fyll filén med blandningen och tryck ihop köttet. Linda bacon runt och lägg i en form. Stek i ugn på andra falsen i ca 25 minuter. Skär köttet i skivor och servera med potatisgratäng, stekta champinjoner och grillade tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.