Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt och god rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén och skär den sedan i ca 1½-2 cm tjocka skivor. Linda bacon runt fläskfiléskivorna. Salta och peppra.
  2. Bryn fläskfiléskivorna i margarinet i en stekpanna tills de får färg och lägg sedan över dem i en ugnsform.
  3. Blanda matlagningsgrädde, kalvfond, örtkryddor provencale samt salt och peppar i en skål, och slå sedan såsen över de baconlindade fläskfiléskivorna.
  4. Ställ in i ugnen i 225 grader i ca 20-30 minuter. Servera med pressad potatis och en stor sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.