Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé fylld med ost, citronskal och basilika, invirad i bacon och steks i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär ett snitt i sidan. Vik upp och fördela osten, citronskalet och basilikabladen över köttet. Rulla ihop och vira sedan bacon runt filén. Krydda med salt och svartpeppar.
  2. Stek filén tills baconet börjar få lite färg och efterstek i ugnen i 200 grader ca 20-30 minuter.
  3. Koka ihop ingredienserna till såsen och smaksätt med salt och peppar.
  4. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Stek dem mjuka i olja och krydda med rosmarin, salt och malen svartpeppar. Servera med lite sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annica99 18 januari 2009

    Mycket god bjud rätt. Enkel att förbereda. Barn och vuxna tyckte om det smaskigt. Serverade med enkel sallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.