Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad kyckling med honungmarinad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett gott möte mellan kyckling och bacon!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda honung, citron, vatten, olja och alla kryddor i en skål. Häll i en påse med kycklingarna och låt ligga i 30 minuter. Men efter halva tiden "skakar" du om bland kycklingarna. Sätt ugnenpå 225°. Fräs kycklingarna så dem får en gyllenbrun yta. Sedan lägger du ut 2, 3 kanske 4 baconskivor och lägg kycklingen. Rulla in kycklingen i baconen och lås ändarna med tandpetare. Låt dem vara i ugnen tills baconen och kycklingarna är klara. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ChocolatePudding 20 december 2009

    Känns som om receptet inte stämmer överens med bilden? Stämmer inte riktigt för mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.