Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad portabella med ädelost och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En smakrik förrätt eller tillbehör till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader övervärme.
  2. Tag ur roten från svampen och fördela osten i de 4 svamparna. Lägg en skiva tomat i var svamp. Salta och peppra men tänk på att både osten och baconet har mycket sälta. Linda bacon runt svamparna se till att få ändan av baconskivan så den hamnar på undersidan.
  3. Hetta upp en panna och stek med ändan neråt i ett par minuter, gratinera klart i ugn tills baconet har fått en fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.