Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad torsk med blomkål- och broccolimos - LCHF

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär blomkålen i mindre bitar. Koka blomkålen mjuk i lättsaltat vatten. Tina fisken om djupfryst används enligt förpackningens anvisning.
  2. Skär fisken i fyra lika stora bitar. Krydda dem med salt och peppar. Linda baconskivorna runt fisken och lägg på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen i 225 grader, ca 10-12 minuter beroende på tjocklek.
  3. Skär broccolin i mindre bitar. Låt broccolin koka med blomkålen några minuter. Låt blomkål och broccoli rinna av. Mosa blomkål och broccoli med elvisp direkt i kastrullen och tillsätt crème fraiche. Smaka av moset med salt och vitpeppar.
  4. Servera fisken blomkål och broccolimoset och strimlad isbergssallat

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • frucaos 29 oktober 2009

    Ger inget betyg, för jag gjorde bara fisken - och serverade med potatismos och kokt brocolli och blomkål. Är inte så förtjust i LCHF ... Men det var gott med bacon runt firren. (Dock är det ännu godare runt lax ...)

  • lill-lindqvist 17 januari 2011

    Supergod vardagsfisk med underbart mos ( fast jag kokade med potatis i moset också )

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.