Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindad torsk med rödlökssås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel och väldigt god middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Baconlindad torsk: Tina 400 g torsk och skär den i 4 lika stora bitar. Salta och peppra torsken och linda in den med bacon. Krydda utanpå baconet. Stek mitt i ugnen på 250 C i ca 10 min.
  2. Sås: Bryn rödlök i lite matfett. Tillsätt matlagningsgrädde samt grönsaksfond och låt det puttra. Krydda med valfria kryddor, t.ex. paprika, peppar, salt. Tillsätt svarta oliver och låt såsen små puttra tills det andra är klart. Strax innan servering tillsätt persilja efter behag.
  3. Koka potatis till.
  4. Fler av mina recept hittar du på min blogg: http://blogg.karoleen.se

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • __maria__84 30 november 2009

    Jag har inte riktigt bestämmt mig vad jag tyckte om fisken... men såsen var riktigt god!!!

  • tinawes 17 september 2011

    En klar favorit! Lagade dubbla portioner och inget blev kvar. Kan rekommenderas till familjer med ungdomar hemma!

  • tinawes 17 september 2011

    ....glömde fylla i betyget....

  • karoleen 17 september 2011

    Tack tinawes =)

  • idaia 30 oktober 2011

    Var lite skeptisk att bacon och torsk skulle gå ihop, men var super gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.