Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindade champinjoner

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod förrätt eller som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

1. Ta bort foten från champinjonerna. 2. Fyll varje champinjon med blåmögelost (el. annan valfri ost). 3. Halvera baconbitarna och linda varje champinjon med bacon som du fäster med en tandpetare el.dyl. 4. Grilla de baconlindade champinjonerna el. stek dem i ugn tills baconet är färdigstekt. (Tips! Börja med att grilla dem med ovansidan neråt och vänd dem sen så inte osten hinner börja rinna ut.)

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • maggi 30 mars 2008

    Hej, har nu provat dina champinjoner. Underbart goda kommer att göra de flera gånger. Något att satsa på!!!!!!!! SUPER GODA.

  • Gilryd 17 april 2008

    Det här var verkligen gott! Jag förstekte champinjonerna lite först i stekpanna, Lika goda varma som kalla!

  • ThomasP 2 oktober 2008

    Supergoda som tillbehör och annars också jag grillade champinjonerna //Tack för ett bra recept Mvh ThomasP

  • sarco 9 augusti 2009

    stekte i ugn och det blev inte alls bra. smakade mest rinnig ost :/

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.