Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindade kycklingrullader med morotstzatsiki

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kyckling på potatisbädd med morotstzatsiki

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt.
  3. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem. Linda en skiva bacon runt varje rullad.
  4. Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Lägg över i en smord ugnssäker form. Salta lätt och ringla över smält smör.
  5. Lägg rulladerna på potatisbädden och strö över rosmarin. Stek i nedre delen av ugnen, cirka 30 minuter.
  6. Kontrollera att kycklingen är genomstekt och köttsaften ofärgad.
  7. Morotstzatsiki: Skala och riv morötterna. Blanda med kesella eller yoghurt, riven vitlök och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.