Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconlindat kycklingbröst med gourmetsås och pressad potatis.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och lättgjord bjudrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kycklingbrösten: Värm ugnen till 150 grader. Plocka persiljebladen. Lägg dem mellan innerfilén och det övriga köttet på kycklingbrösten. Salta och peppra sparsamt. Linda baconskivorna runt kycklingbrösten. Lägg dem på en smörad plåt. Ugnstek i 15-20 minuter.
  2. Såsen: Fräs mjöl och matfett. Tillsätt därefter buljongen, grädden, vitlök, senap, citron och persilja. Låt det koka ihop. Serveras med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.