Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp och baconpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förgrädda pajskalet i 200 grader 10 minuter.
  2. Ansa och skiva svampen. Fräs den i lite matfett tills vätskan har kokat in. Tillsätt lite mer matfett och låt svampen fräsa ca 5 minuter.
  3. Knaperstek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Fördela svamp och bacon i det förgräddade pajskalet. Strö över riven ost.
  4. Vispa samman äggen med mjölken, krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över pajen. Grädda mitt i ugnen 25 - 30 minuter eller tills äggstanningen har stannat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Palexandra 15 december 2008

    Jättegott recept. Mycket uppskattat och lättlagat. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.