Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Himmla gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filéerna på längden. Krydda eventuellt med salvia. Rulla in bitarna i bacon. Lägg dem i en ugnssäker form och droppa över balsamvinäger och soja. Stek i mitten av ugnen ca 20 minuter i 225 grader.
  2. Borsta svampen och dela den i bitar. Fräs den i fettet i en gryta. Blanda i riset och fräs ytterligare några minuter under omrörning. Koka upp vatten och buljongtärning. Tillsätt några dl i taget i grytan och rör om. Koka ca 20 minuter. Rör i osten och låt den smälta. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera kyckling och risotto med sallad och tomat.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jath1 1 augusti 2008

    Jätte, jätte, jättegott! Jag använde trattkantareller.

  • tina85 1 mars 2010

    Supergott & enkelt att tillaga, helt klart högsta betyg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.