Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconsås med ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i små bitar stek tills det fått fin färg.
  2. Ta upp och lägg det på hushålspapper och låt det rinna av.
  3. Skala och hacka löken och skiva svampen.
  4. Fräs det i smör ett par minuter. Lägg i strimlad paprika och hackad vitlök.
  5. Lägg i bacon och tillsätt grädden. Koka upp och smula i osten.
  6. Låt osten smälta ner och smaka av med salt och peppar.
  7. Strö över persilja.
  8. Servera till pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.