Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconsvepta pilgrimsmusslor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att smeka gommen med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnsgrillen. Svep in varje pilgrimsmussla i en halv baconskiva
  2. Blanda olja, citronsaft och lite svartpeppar i en skål
  3. Täck pilgrimsmusslorna med blandningen och trä dem på metallspett (4 musslor på varje spett).
  4. Kasta eventuellt överbliven citronsaftblandning.
  5. Grilla pilgrimsmusslorna på medel till hög värme i ugnen i 4-5 minuter eller tills de ärgenomstekta. Vänd dem en gång.
  6. Servera dem genast med citronklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.