En snabb och enkel rätt som smakar lyx
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
UNDERBART GOD
Så underbart gott! Denna rätt kommer vi definitivt att göra fler gånger.
Vilken härlig och kyckling, Denna kommer jag att använda som bjudrätt, nasta gång vi får besök.
Mycket mycket gott!!
Enkel och mycket god. Uppskattad av alla åldrar
Är det någon av er som testade att inte försteka fileerna?
Ni som prövat receptet; gäller det 1 dL buljong eller 1 buljong tärning som sedan löses upp direkt i såsen?
Hej hopp! Jätte gott! Kommer göras fler gånger! Jag tog en buljongtärning som jag smulade ner i såsen! Tack för receptet! Tyvärr glömde jag fotografera, men gör det nästa gång! Kram SDMaya
Eftersom jag försöker undvika transfetter så använder jag inte buljongtärningar längre utan använder istället 1 msk flytanadne buljong. TACK för alla svar.......visst är det jättegott??
Enkel och snabblagad, och är jättegod enligt alla i middagssällskapet! : ) Jag skulle dock rekommendera mer cremefraiche, för vi gillar mycket sås. Även att vara lite försiktig med senapen och smaka av efterhand man blandar i! Jag förstekte fileerna så att de fick lite färg, sen hade jag allt i ugnen i ca 20 minuter. Tack för ett bra recept! //Sara
Låter smaskigt, ska nog testa det ikväll!
vad serverar ni till, ris?
föresten hur länge ska de va inne i ugnen?
Mycket gott och lättlagat.
Enkelt snabblagat och jättegott.Jag förstekte filèerna och gjorde lite extra sås och gratinera i20 min medans riset blev klart. Tusen tack för ett bra recept det blir 5 stjärnor från mej. Hälsn.Tuck
Jättegott! Jag använde kycklingfond, samt en skvätt balsamvinäger i såsen. Stekte strimlad purjolök och la på kycklingen (som jag brynte först), det blev supersmarrigt! Kommer lagas om och om igen!! :-)