Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacontorsk med fetaröra

(4 kommentarer)  
Bacontorsk med fetaröra Bacontorsk med fetaröra
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna middagen tar bara ca 20 minuter att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina och skär fisken i 4 bitar. Krydda med citronpeppar. Linda baconskivorna runt om. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek mitt i ugnen i 250ºC, ca 12 minuter.
  2. Skala och finhacka löken. Låt fetaost och oliver rinna av. Blanda matlagningsyoghurten med fetaost, oliver och lök.
  3. Serveringstips: Servera fisken med fetaröran, kokta potatisklyftor och sockerärter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • labanclara12 9 maj 2009

    Supergod och enkel rätt

  • xcissi 24 mars 2010

    Supergott! Jag gjorde klyftpotatis (i ugn) till och bytte ut matlagningsyoghurten till grekisk/turkisk yoghurt.

  • Vegankristin 16 maj 2010

    Kanongott och jättelätt! Bytte ut oliverna mot kapris eftersom jag hade detta hemma och det funkade riktigt bra.

  • flabban 14 november 2011

    Supergott. Baconet satte ju en extra piff på fisken. Tack för ett bra recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.