Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärbruschetta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det enkla är oftast det bästa. Kardemumma- och sockerstekt vetebröd blir makalöst gott med smaksatt kesella, färska bär och vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en stor stekpanna, tillsätt råsocker och kardemumma. Lägg i vetebrödet och stek på medelvärme tills sockret börjar få färg. Ta upp brödskivorna och låt svalna.
  2. Fördela kesella på bröden och toppa med färska bär. Hyvla över vit choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.