Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkaka i långpanna med cocos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mumsig och försvinnande god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt, smält smöret och tillsätt. Blanda samman alla torra ingredienser och rör ner det i smeten. Tillsätt yoghurten, bred ut smeten i en liten smord och bröad (med ströbröd eller cocos) långpanna (ca 20x30 cm), strö över bären.
  2. Sätt in långpannan i mitten på ugnen. Grädda på 200 grader i 20 minuter. (Titta efter 15 min)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 17 mars 2009

    Hej ! Har bakat denna kaka nu på morronen, den blev jättegod, enkel och snabb att göra. Min kaka blev klar på en kvart. Olika på ugnar förståss. Det blev blåbär på min kaka. En klar 5:a i betyg. Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.