Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärkompott

(1 kommentar)  
Skriv ut

Pyssel är det, men ack så gott gamla recept blir...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka socker och vatten simmigt och skumma väl. Då lagen svalnat tillsätter du citronsaften.
  2. Varva bären i en burk, slå över sockerlagen. Låt stå kallt över natten.
  3. Skala päron och äpplen och ta ur kärnhuset, klyfta dem i mindre bitar. Ta ur kärnan på plommonen , klyfta den ochså. Koka frukterna mjuka. Lägg i en burk och slå över lagen.
  4. Förvaras svalt över natten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Detta är mumma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.