Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärmousse i chokladformar

 
Skriv ut

Vacker och god dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chokladskålar: Smält chokladen. Pensla insidan av muffinsformar med en brödpensel. Låt det stelna och pensla en omgång till. Färdiga chokladskålar kan man också köpa i välsorterade affärer.
  2. Bärmousse: Värm bären i en kastrull med sockret. Mixa bären och låt kallna.
  3. Vispa grädden. Blanda ihop grädden och bären. Fyll chokladskålarna och ställ i kylen minst 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.