Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärpaj LCHF

 
Skriv ut

Smarrigt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Pajbotten Smält smöret. Vispa ägg och sötning pösigt. Häll i det smälta smöret. Blanda kokosnötsmjöl och fibrex med bakpulver och vaniljpulver i en skål. Häll ner blandningen i äggsmeten och arbeta ihop degen. Tryck ut degen i en pajform, 24 cm i diameter.
  3. Fyllningen: Vispa ihop ägg, sötning och philadelfiaost. Häll ner blandningen i pajskalet och fördela bären ovanpå. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 35 - 40 minuter. Låt svalna och servera ev. med vispad grädde.
  4. Tips: Använder man färska bär kan man minska äggmängden i fyllningen till 2 stycken och även minska tiden i ugnen till 30 minuter. Fyllningen behöver inte stanna helt i ugnen, den stelnar lite när den svalnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.