Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bärtårta med apelsin

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En perfekt tårta som du kan göra dagen innan och sedan bara garnera med de bär du har tillgång till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret.
  2. Kör kexen och kakorna i matberedaren, tillsätt det smälta smöret och äggvitan. Tryck ut i en form med löstagbar kant, tryck ut smulorna även någon cm upp på kanten.
  3. Grädda i 8 minuter i 175 grader.
  4. Vispa samman alla ingredienser till fyllningen precis så att det bara blandas. Häll smeten i den förgräddade botten och fortsätt att grädda 20-25 minuter.
  5. Låt kakan kallna. Garnera med färska bär. Servera ev med lättvispad grädde till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.