Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa brödet

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5-10 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Mitt favoritbröd. Bakar endast detta numera. Det går fort, det är enkelt och det är så grovt och gott! Har varierat mig rätt rejält beroende på vad jag har hemma så det står lite varianter i receptet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman de torra ingredienserna först. Häll i resten och rör om till en gröt. Lägg i avlång, smord brödform. In i ugnen på 200 grader ( lite mindre i varmluftsugn, jag brukar ha på ca 180 grader)
  2. Servera som frukost eller mellis. Gott att äta som det är i brist på annat!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • zonale 18 mars 2008

    Lättbakat och mycket gott och saftigt.

  • PinkLadie 17 november 2008

    Högsta betyg! Gjorde en riktig "skåpsrensning"... Hade i finhackade, torkade aprikoser, körsbär och tranbär, samt en liten restpåse hackad mandel och lite hackade hasselnötter. Tog 1 dl graham + 4 dl vetemjöl special, ekologisk a-fil, och resten som receptet *ler* Färdigt på en timme. Mums med extrasaltat bregott!

  • mikank 18 januari 2009

    OK - men hur länge i ugnen???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.