Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa potatissalladen there is!

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En lätt och frisk potatissallad som inte blir så där övermäktig i smaken och som kanske passar den som vill tänka lite på hur mycket majonnäs man stoppar i sig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen och ställ den svalt efter det att den är färdig.
  2. Vispa vispgrädden, hacka rödlöken och blanda i resterande ingredienser i en stor skål. (Jag brukar använda svartpeppar, salt, vitpeppar och grillkrydda)
  3. Finhacka den kalla potatisen, blanda ihop med 'geggan' och låt stå ca 1 h.
  4. Passar kanonbra till grillat, men funkar lika bra till fisk eller köttbullar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.