Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bästa ugnsfisken

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Minimal arbetsinsats - maximal smak. Jag brukar ta mera grädde än vad receptet föreskriver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg det frysta eller halvtinade fiskblocket i en trång smord form, strö med örtsalt. Häll gräddmjölken vid sidan av fisken. Ställ in i 200 graders ugnsvärme i 60 minuter.
  2. Servera med kokt pressad potatis, och gärna små kokta gröna ärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.