Det här läckra brödet tillagas helt utan jäsning och går därför snabbt att baka. Den knapriga ytan får en god och nötaktig smak tack vare de små sesamfröna.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Bakade detta tillsammans med ett av barnbarnen och blev överraskad över hur god smak och perfekt konsistens det blev!! Arbetade degen i maskin och utan knådning ner i en form. Mjölade ytan lite extra, det ser fint ut och ger god smak.
Mina pojkar ville ha ett vitt bröd, så nu testade jag detta. Gjorde 2 på en gång, och har redan fått beställning på fler... Jättegott, med andra ord.
Det här brödet gillade jag väldigt mycket. Snabbt gick det också. Så nu måste jag i väg o köpa en form till så jag kan göra en dubbel sats nästa gång. Tack för receptet!
Jättelätt bra ingen jäsning , kan inte vara bättre. tack för receptet. Kram SEA
Toppenbra och enkelt recept! Jag tipsar alla om detta just nu. Bra om man vill ha nybakt bröd till frukost. Tack!! Jag använder termometer för att se när brödet är färdigt. Står ev. inne något längre i min ugn hemma.
Lätt, snabbt och gott!
Väldigt gott och smidigt bröd som jag direkt gjorde dubbel sats av. Trodde inte att de skulle bli så höga o luftiga eftersom de bara jäste en gång. Går även utmärkt att blanda i andra mjölsorter. Det blir gott o nyttigt med lite grahamsmjöl i.
BAKADE EN LIMPA I GÅR.OK ! MEN SMAK AV JÄST SLÅR IGENOM.MYCKET ENKELT ATT BAKA(= STORT + FÖR DET.
Det är de bästa bröd jag någonsin gjort! Jätte bra med ingen jäsning,alla som har ätit av det har viljat ha receptet<3 En garanterad 5
Supersnabbt att baka och gott med för den delen. Full pott!!
Enklare kan det inte bli baka bröd och dessutom var det hur gott som helst. Fem poäng blir det här.
Instämmer med de andra, lätt o superbra bröd. Räckte med 30min i min ugn, Tack :)
Med lite rivna morötter i. Muuuums...................
Har provat att baka detta bröd och det blev lyckat! skorpan på ovansidan blev väldigt hård.men i övrigt väldigt gott bröd :).*något tips på vad man kan göra för att slippa den hårda skorpan?. ett uppskattat bröd av min sambo och härligt när det inte behöver jäsa.tack för ett bra recept :)
Tack för ett superlätt recept. Jag var väldigt stressad o knådade de knappt o de blev bra ändå :) Hade vetemjöl special fullkorn o rågsikt, gott.
Supergott och lättbakat bröd. Funkar perfekt att baka kvällen innan och sedan äta till frukost dagen efter. :)