Detta är en variant för glutenintoleranta på pizza-snurror. Frys in de bullar ni inte äter genast.
Instruktioner
- Häll mjölet, salt, sirap, Fibrex och torrjäst i en bunke.
Klicka i smöret. Knäck ner ägget.
- Värm mjölken till ca 45 °.
- Häll mjölken i bunken. Vispa kraftigt med elvisp.
Degen är snabbt blandad.
- Låt degen jäsa 20 minuter under bakduk.
Sätt ut 20-22 formar på plåt/ar.
- Rör några tag i degen. Klicka ut lite deg i botten på formarna. Klicka i ketchup . Fördela pålägget över och strö över lite kryddor. Klicka i resten av degen.
- Sätt ugnen på 225° .
Låt bullarna jäsa medan ugnen blir varm, ca 20 minuter.
- Pensla med uppvispat ägg.
Strö över finriven ost.
- Baka mitt i ugnen ca 8-10 minuter.
Publicerat den
1 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar