Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marcus kaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Bakade alltid denna kaka när Markus var liten. Här hemma kallar vi den för min kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda torra ingredienser. Häll över vatten och smör. Tillsätt äggen. Grädda i smörad långpanna. Ugnstemperaturen skall vara 175 grader . Klar efter ca 10-15 min. Låt kakan svalna, helst i kylen.
  2. Mellanlager: Blanda ihop och bred över den kalla kakan. OBS: nu måste den bli ordentligt nerkyld innan nästa lager.
  3. Topplager: Smält ihop dessa ingredienser och häll över den kalla kakan. Låt svalna något och skär sedan upp i lagom stora bitar. Dessa skall sedan frysas in. Kakorna ätes sedan med fördel nästan direkt ifrån frysen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MilliKarp 18 april 2010

    riktigt god men måste vara i ungen i nästan 1 timme

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.