Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frallor med keso

(2 kommentarer)  
Frallor med keso Frallor med keso
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Saftiga och nyttiga frallor som går fort att baka och smakar underbart gott med ost eller valfri pålägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda jäst, vatten, salt, socker och margarin.
  2. Tillsätt keso, ägg, linfrö, havregryn och vetemjöl. (Ta inte allt mjöl utan tillsätt vartefter det behövs).
  3. Knåda degen i maskin ca 10 minuter eller 15 minuter för hand.
  4. Låt degen jäsa i bunken övertäckt med en handduk i ca 35 minuter.
  5. Ta upp degen på bakbordet och dela den i 24 lika stora bitar.
  6. Rulla bitarna och platta sedan ut dem (som hamburgerbröd) och lägg på plåt.
  7. Jäs frallorna på plåten under bakduk i ca 30 miniuter.
  8. Grädda i 225 grader i mitten av ugnen ca 18 minuter.
  9. Låt svalna på galler under bakduk.
  10. Går bra att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Magdolna 25 juli 2012

    Vilka härliga frallor, brukar också använda HAVREKLI ... ger otroligt bra resultat. Tack för recept. Ska testa dessa!

  • MrsG 23 mars 2013

    Super goda!!! Har nu gjort dem flera gånger och vi bara älskar dem. Kan varmt rekommendera detta recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.