Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med kokos

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Goda havrekakor och går snabbt att baka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker smidigt.
  2. Blanda havregryn, vetemjöl, bakpulver och kokosflingorna. Rör samman med smörsockret till en smidig deg.
  3. Klicka ut ca 25 kakor på plåtar med bakpapper.
  4. Baka i nedre delen av ugnen i 175 grader i 15 minuter. Låt svalna på plåten.
  5. Går utmärkt att förvara i frysen.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • Tiol 17 juli 2009

    Supergoda och lättbakade kakor. För att göra dem lite extra festliga så spritsade jag dem med lite smält choklad. Bara ringlade över lite. Det blev lite mer "fest" över kakan då, eftersom jag håller på och testar kakor till min 50 års fest. Denna kommer absolut att vara med på det kakbordet. Kram............TINA

  • Solhavre 30 juli 2009

    Goda och enkla att göra. Jag kunde inte klicka ut kakorna utan fick rulla bollar av degen. De flöt ut till runda fina kakor. Uppskattade av både vuxna som barn. Jag hade dem på utflykt där ägg- och mjölkallergiker fanns med. Jag bakade på mjölkfritt margarin. Det gick naturligtvis lika bra som smör. Höll sig fina och hela trots att de drogs runt i en burk en varm sommardag.

  • Runan 18 oktober 2009

    Jättegoda och lättbakade kakor. De kommer jag att baka om och om igen. Då jag älskar havrekakor.

  • puppa1957 24 november 2009

    jätte goda och möra kakor, jag kommer att prova göra dom med kardemumma.

  • kekke46 4 juni 2012

    Bakade dina jättemör god havrekakor. Kommer att bakas många gånger här. En fempoängare får du av mig.

  • Jenna_Jo 18 oktober 2012

    Sååå goda :-) Kommer baka dom här igen.

  • sessa79 5 november 2012

    jättegoda o lättbakade

  • KochinaW 2 oktober 2015

    Supergoda kakor har bakat dem nu, kakorna smälter i munnen. Rekommenderas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.