Rör matfett och socker ljust och poröst. Tillsätt ägget under fortsatt kraftig omrörning. Blanda samman mjölet med bakpulver, kakao och vaniljsocker. Rör ner det i smeten omväxlande med mjölken. Rör till en jämn smet.
Fördela smeten i muffinsformar. Dela nougaten i 7-8 bitar. Tryck ner dem i smeten så att smeten täcker nougaten. Ställ muffinsformarna i en rund form med låga kanter och baka dem på full effekt ca 2 ½ -3 minuter.
Låt kakorna stå ca 5 minuter för värmeutjämning. Sikta över florsocker.
Tips!
Muffinsen kan även gräddas i vanlig ugn, i 200 grader, ca 12-14 minuter. Ta dubbla muffinsformar så håller kakorna formen bättre.
Jättegoda,helt i min smak.
de var jätte goda o jätte roliga att göra! toppen!
gjorde dom en gång till i dag fast gav bort dem. de är så goda
Underbart goda, kommer att bakas fler gånger.